Strandängarna – naturnära bostäder med modern känsla

AFoto: Besqab

I ett naturskönt, oerhört vackert läge vid Tyresö Strand, med utsikt över Erstaviken, bygger Besqab just nu det nya bostadsområdet Strandängarna. Här erbjuds en lugn och familjevänlig miljö med moderna bostadsrätter i liten skala.

Sedan arbetet inleddes 2011 har Projektel fått ansvara för projekteringen av el- och telelösningarna i flera delar av området: Trädgårdshusen etapp 1, Övre utkiken, Parkhusen och nu Trädgårdshusen etapp 2. En annan viktig del av byggprojektet är att skapa en gatukänsla med trevliga gemensamma ytor och trygga promenadstråk; här har Projektel bidragit med projektering av gatubelysningen. Anna Melinder på Besqab berättar att samarbetet med Projektel har fungerat väldigt bra.

Fördelen med Projektel är att de har stor erfarenhet av just projektering av bostäder. I ett sådant här projekt, där det byggs många hus av samma typ, behövs ekonomiska och smarta lösningar som går att upprepa. Projektel har både kunskapen och erfarenheten som krävs för att hjälpa oss att hitta enkla, effektiva val. Anna Melinder, projektledare / Besqab

Inflyttning i området har redan påbörjats och fortsätter fram till sommaren 2014. Projektansvarig på Projektel är Johan Lundh.

Vill du veta mer om projektet?
Kontakta Johan Lundh
Här kan du läsa mer om Strandängarna

Loading Images
wpif2_loading
Strandängarna 5.jpg
Strandängarna 1.jpg
Strandängarna 4.jpg
Strandängarna 3.jpg
Strandängarna 2.jpg
Strandängarna 6.jpg