Om oss

HJR Projekt-El är ett teknikkonsultföretag med drygt 110 medarbetare som har spetskompetens inom bland annat el-, tele- och säkerhetssystem, brandskyddsprojektering, sprinklerprojektering och riskanalyser. Företaget grundades 1987 och finns i Uppsala, Västerås samt Stockholm. Under 2016 omsatte HJR Projekt-El cirka 150 miljoner kronor och har idag en marknadsledande position inom el och säkerhet.

I december 2016 förvärvades HJR Projektel av Projektengagemang för att fusioneras i affärsområdet El Tele. Där blir vi totalt c:a 280 medarbetare!

Den närmsta tiden kommer de båda organisationerna att integreras under ledning av Johan Renvall och Michael Gustavsson som är affärsområdeschef på Projektengagemang.

– Vår vision är att vara Sveriges ledande teknikkonsult inom både el och säkerhet och därmed vara det självklara hjärtat i byggprocessen. Det är spännande och roligt att bli en del av Projektengagemang. Vi kan nu erbjuda våra kunder helhetslösningar som vi tidigare inte haft möjlighet att göra. Vi ser fram emot att komma igång och arbeta tillsammans i denna nya konstellation

 

Johan Renvall, vd, HJR Projekt-El.