Nyinvigning av anrik Veranda

Veranda XSFoto: Grand Hôtel

Grand Hôtels Veranda betraktas som en av Stockholms vackraste krogmiljöer, med sin anrika framtoning och storslagna utsikt över vattnet och Kungliga slottet. I höstas nyinvigdes Verandan efter en omfattande renovering, där Projektel bland annat ansvarat för el- och teleinstallationer.

Renoveringsarbetet har gått ut på att modernisera och effektivisera såväl de allmänna ytorna som arbetsutrymmena. Hela köket har gjorts om från grunden och har rustats upp med nya maskiner. I verandadelen, med buffé, restaurang och lounge, har man förnyat allt från ytskikt och innertak till belysning och inredning.

Den nya Verandan har varit en succé, med nöjda gäster och fina recensioner i pressen. Maria Maruska, källarmästare på Grand Hôtel, är nöjd med Projektels insats.

”Förutom att vi alltid fick snabba svar på frågor som uppstod under projektets gång, kom de med egna förslag på lösningar och förbättringar av driften som vi själva inte tänkt på. Det underlättade vårt arbete i restaurangen när den sedan öppnade på nytt, vilket jag är väldigt glad över”, säger hon.

Projektet har utförts i samarbete med Richmond Arkitekter, som Projektel även jobbat med när hotellets exklusiva Cadier Lounge renoverades. Uppdragsansvarig hos Projektel är Bo Nordensvan.

Vill du veta mer om projektet?
Kontakta Bo Nordensvan på Projektel.
Telefon: 08-562 856 10