Karriär

Skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär eller maila din intresseanmälan till: johan.renvall@projektel.se

Projektelkoncernen är specialiserade på att projektera fastighetens viktigaste system som el, kraft, tele, kommunikation, säkerhet, brandskydd, riskanalyser, sprinkler, lås och beslag, belysning och transportsystem. Vi är marknadsledande inom våra områden och har bred erfarenhet av en mängd olika byggnadssätt och fastighetstyper. Våra kunder anlitar oss när de vill syresätta projektet med kreativa tankar och säkerställa att både förnuft och känsla får plats i de beslut som fattas. Idag är vi ca 120 medarbetare och har kontor i Stockholm (Mörby Centrum och Södermalm), Uppsala och Västerås.

karriär

Medarbetarna är företagets viktigaste resurs

Vi hör ofta att medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Ibland används kanske uttrycket en aning slentrianmässigt. För oss inom Projektelkoncernen är det däremot i allra högsta grad en levande sanning. Vi vet att vi inte skulle kunnat ta oss dit vi är idag utan engagerade och kompetenta medarbetare, där ligger grunden till vår framgång.

Medarbetare som trivs kan åstadkomma bättre resultat i sitt arbete, vilket i sin tur gör kunderna så nöjda att de återkommer till oss nästa gång ett behov uppstår. En god cirkel som ger förutsättningar till tillväxt och lönsamhet. För att säkerställa att vi utvecklas på rätt sätt genomför vi regelbundna undersökningar av medarbetarnöjdhet och kundnöjdhet.

Just nu söker vi uppdragsansvarigahandläggare och konstruktörer till våra kontor i Stockholm (Mörby Centrum och Södermalm), Uppsala och Västerås. Har du kompetens av projektering inom våra nuvarande verksamhetsområden eller inom närliggande installationstekniskt område? Det kan exempelvis gälla belysningsplanering (inom- och utomhus), kraftsystem (högspänning, lågspänning och reservkraft), säkerhetssystem, brandskydd, riskanalyser, sprinkler, lås och beslag, transportsystem, termografering, nätanalysering, åskskydd och elmiljö, brandskydd, energirådgivning, fastighetsintegration och bussystem, styr- och övervakningssystem, VVS-system, riskanalyser m m. Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta oss! Läs mer om hur det är att jobba hos oss i foldern ”Följ med på en spännande resa!”. Ladda ned den här.

Skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär eller maila din intresseanmälan till: johan.renvall@projektel.se